Hlavní obsah
Článek

Trojice známých dam ve složení Monika Absolonová (47), Renata Drössler (60) a Hanka Kynychová neváhala smočit ruce v cukrové hmotě, aby vzápětí pod vedením Libuše Vojtkové totálně odchlupily hrudník kolegy moderátora a herce Jiřího Zbořila.

"Když mne Libuška zvala na slavnostní křest kosmetického salonu, jehož je spolumajitelkou, vůbec jsem netušil, co mne čeká,“ popisuje chvíle hrůzy Jiří Zbořil, který o porost své hrudi přišel tak rychle, jak to rozhodně nečekal. Tanečnice a choreografka totiž se svou kamarádkou v salonu provozuje málo obvyklou epilaci cukrovou hmotou, kterou navíc sám salon vyrábí podle přísně střeženého vlastního receptu.

"Technika je pro klienty daleko příjemnější než třeba známé epilace voskem, kůže se po cukrové epilaci daleko rychleji vzpamatuje, a navíc hezky sladce voní,“ pochvaluje si úspěch Libuška.

Služeb salonu neváhaly nakonec využít ani jeho kmotřičky. Monika Absolonová, kterou Libuše Vojtková doprovází téměř na všech vystoupeních coby tanečnice, si nechala epilovat ruce, šansoniérka Renata Drössler zase absolvovala úpravu obočí. Jak sama dodává, právě dnes jí to musí slušet, v kultovní Salmovské literární kavárně má totiž další ze svých úspěšných šansonových večerů.

Reklama

Další články

Načítám