Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

S pózováním před objektivem mají bohaté zkušenosti, ale na policejní stanici jim většinou moc do smíchu nebylo. Podívejte se na celebrity, které se kvůli střetu se zákony dostaly na seznam delikventů.

Průšvihářka Lindsay Lohan (37) je na policejní stanici jako doma. Záznamy o jejích přestupcích by vydaly na celou knihu. Policie ji zadržela kvůli řízení pod vlivem návykových látek, krádeži šperků i drogám, které u ní byly nalezeny. Mel Gibson (68) se musel nechat vyblýsknout během sporu s bývalou přítelkyní Oksanou Grigorievou, která na něj přivolala policii kvůli domácímu násilí.

Herečka z filmu Kill Bill Daryl Hannah má záznam v policejní databázi kvůli prohřešku, který je z jejího pohledu obhájitelný. V Texasu se jako aktivistka pokusila zastavit výstavbu ropovodu.

Ve výčtu provinilců nemůže chybět Justin Bieber (30), který se často chová jako výtržník. Řízení pod vlivem alkoholu u něj není ničím neobvyklým. Kanadský zpěvák je jedinou celebritou, která se na policejním záznamu usmívá stejně jako na titulce časopisu.

Pravou blondýnku Reese Witherspoon (48) by jako potížistku tipoval málokdo. Když byl ovšem její manžel zadržen kvůli podezření z řízení pod vlivem alkoholu, vyváděla tak, že na policejní stanici skončila s ním. Herečka při focení provinile klopila zrak.

Dokonalou účastnicí silničního provozu není ani Heather Locklear. Také Amanda ze seriálu Melrose Place se před jízdou posilnila alkoholem. Letos navíc napadla policisty, kteří zasahovali při její hádce s partnerem.

Dopravu ohrozil i zpěvák Aaron Carter. Ten zahájil kariéru v šesti letech jako roztomilý chlapeček. Teď je mu 30 a na jeho vzhledu je znát užívání návykových látek.

Reklama

Další články

Načítám