Hlavní obsah
Článek

Devátý snímek režiséra Quentina Tarantina (61) Tenkrát v Hollywoodu slaví velký úspěch. Fanoušci a kritici ovšem neopěvují pouze výkony herců v hlavních rolích, Brada Pitta, Leonarda DiCapria nebo Margot Robbie, ale také mladých herců a hereček. Některé herečky ostatně talent podědily po slavných rodičích. Podívejte se, které to jsou, a o kom z mladých talentů ještě v budoucnu rozhodně uslyšíme.

Rumer Willis

Nejstarší dcera Bruce Willise a Demi Moore Rumer (31) si v nové tarantinovce střihla roli Joanne Pettet, blízké přítelkyně hlavní postavy Sharon Tate, kterou ztvárnila Margot Robbie. Ačkoliv jsou jejími rodiči slavné filmové hvězdy, Rumer má za sebou jen menší role. Zaujala však výhrou 20. série pořadu Dancing With The Stars (americká verze StarDance - pozn. redakce).

Margaret Qualley

O něco významnější roli ztvárnila Margaret Qualley (24), dcera herečky Andie MacDowell. Ta si zahrála roli hipísačky Pussycat, která se pokoušela svádět postavu Brada Pitta. Qualley se proslavila rolí dcery Justina Therouxe v seriálu Pozůstalí, za roli v minisérii Fosse/Verdon si dokonce vysloužila nominaci na cenu Emmy. Zajímavostí je, že když dělala konkurz na roli Pussycat, musela absolvovat i „test vzájemné chemie“ s Bradem Pittem. Ten evidentně zvládla na výbornou.

Maya Hawke

Dcera Umy Thurman a Ethana Hawka Maya Hawke (21) ztvárnila členku Mansonova gangu Flower Child. Letošní rok byl pro dceru slavných rodičů zlomový. Kromě role v Tenkrát v Hollywoodu totiž všem vyrazila dech jako Robin ve třetí sérii Stranger Things. Na konkurz na roli Flower Child se prý připravovala se svým slavným otcem.

Harley Quinn Smith

Další členku hippie rodinky si zahrála Harley Quinn Smith (20), dcera režiséra Kevina Smitha, jenž proslul například rolí Boba v parodii Jay a mlčenlivý Bob vrací úder, kterou zároveň režíroval. Matkou Harley je herečka Jennifer Schwalbach Smith. Po konkurzu na roli v Tarantinově devátém filmu se Harley prý dlouhé měsíce nikdo neozval. Telefonát přišel o tři měsíce později a mladá herečka byla z příležitosti velmi nadšená. V blízké době si také zahraje v pokračování otcova Jaye a mlčenlivého Boba.

Julia Butters

Julia Butters (10) zaujala v roli Trudi nejen diváky, ale i samotného Leonarda DiCapria, s nímž sehrála jednu z nejlepších scén filmu. Ten talent desetileté herečky dokonce přirovnal k talentu Meryl Streep. I přes útlý věk není Butters nováčkem v hereckém světě. Působila už v seriálech Myšlenky zločince nebo Americká manželka. Vtipné je, že Julia neměla nejmenší ponětí o tom, kdo jsou lidé, se kterými natáčí, neznala ani Tarantina a jeho filmy, ani DiCapria, neviděla prý dokonce ani Titanic. Vzhledem k jejímu věku je to vlastně možná dobře.

Austin Butler

V roli umaštěného hipíka Texe zaujal doposud nedoceněný Austin Butler. I pro něj byl rok 2019 velmi šťastným, neboť byl vybrán pro roli Elvise Presleyho v chystaném životopisném snímku. Butler hrál v několika seriálech, naposled v Letopisech rodu Shannara. Kromě toho je už od roku 2011 ve vztahu s herečkou Vanessou Hudgens.

Reklama

Další články

Načítám