Hlavní obsah
Článek

Starší syn princezny Diany slaví už 39. narozeniny. Princ William (41) byl od mládí vysněným idolem žen po celém světě. Oplýval bujnou blonďatou kšticí, o kterou bohužel postupně přichází. Jemu to ale nevadí a na přitažlivosti mu to neubírá, jelikož má stále svůj upřímný a široký úsměv od ucha k uchu.

Vévoda z Cambridge je už deset let ženatý se svou láskou z vysoké. S Kate Middleton se seznámil na Univerzitě v St. Andrews ve Skotsku, kde studoval dějiny umění a posléze zeměpis. Nejprve se stali kamarády, poté spolubydlícími, a nakonec se do sebe zamilovali. Jako pár se představili už v roce 2004 a oficiální veřejné vystoupení proběhlo o dva roky později. V roce 2007 se na čas oddělili, ale o tři roky později už byli znovu spolu a o to silnější.

Jejich zásnuby proběhly na dovolené v Keni v roce 2010, kdy princ své vyvolené nasadil prsten po mamince. V roce 2011 proběhla jejich velkolepá svatba a od té doby se jim narodily tři krásné ratolesti. Prvorozený syn George (10), dcera Charlotte (8) a nejmladší Louis (5).

I když už princ nějakou tu dobu neoslňuje blonďatým hárem a na hlavě má spíš malé náměstíčko, nedávno znovu pobláznil svět snímkem svého bicepsu. Ten byl pořízen v momentě, kdy dostával svou vakcínu proti covidu. O té ovšem nikdo nemluvil a hlavním tématem byla svalnatá ruka prince.

Reklama

Další články

Načítám