Hlavní obsah
Článek

Rok 2020 byl sice jako na houpačce, ale o novorozence ve světovém šoubyznysu nebyla nouze. A vypadá to, že to v příštím roce nebude jinak. V galerii níže si prohlédněte, které hvězdné páry se těší na přírůstek do rodiny.

Do britské královské rodiny přibudou minimálně dva potomci. V očekávání jsou královniny vnučky Eugenie (34) a Zara. Ta se těší na třetí dítě, zatímco Eugenie bude maminkou poprvé. Pippa Middleton (40), sestra vévodkyně Kate sice není z královského rodu, ale její popularita je srovnatelná. I ta by se v příštím roce měla stát maminkou, a to už podruhé.

Poprvé se v této roli představí také modelky, které se rády předvádějí nahé. A ani těhotenství je v tom neomezilo. Řeč je o Emily Ratajkowski (32) a Else Hosk (35). Těhotná je ale i jejich kolegyně z oboru a švagrová Ivanky Trump Karlie Kloss.

A ani slavné herečky nezůstávají pozadu. Zatímco Mena Suvari nebo Emma Roberts či Rose Leslie budou rodit poprvé, Hilary Duff (36) čeká se současným manželem druhého společného potomka.

Reklama

Další články

Načítám