Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pink (44) a její syn Jameson (3) nedávno prodělali koronavirus. Zpěvačka popsala nejhorší zážitky svého života prostřednictvím sociálních sítí, kde se nyní znovu rozpovídala o zdravotním stavu malého synka. Ačkoliv se z nákazy úspěšně zotavili, ukázalo se, že Jamo, jak rodiče chlapci často říkají, má silné alergie na některé potraviny.

„Chtěla jsem se s vámi podělit o recept na veganský třešňový koláč bez lepku a vajec, protože se ukázalo, že můj drahý Jamo trpí nějakými ošklivými alergiemi. Zjistili jsme to z krevních testů po nákaze koronavirem,“ svěřila se Pink fanouškům ve videu na Instagramu.

Jameson má intoleranci na lepek, laktózu a vejce. Zpěvačka nespecifikovala, jestli měl problémy již v minulosti.

Pink, která sama trpí silným astmatem, několikrát popsala průběh koronaviru u ní a jejího syna jako fyzicky i psychicky nejnáročnější období. Začátkem dubna, kdy už byli z nejhoršího venku, uvedla, že měl chlapec vysoké horečky i několik týdnů po nakažení. Manžel Carey ani starší dcera Willow (8) se však virem doposud nenakazili. Rodina se izoluje už déle než dva měsíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám