Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávno oslavila třicítku, což v jejím případě nechce nikdo věřit, protože vypadá skoro na polovic. Česká zpěvačka Petra Pudová (36) nyní vydala videoklip, v němž jí to opět nehorázně sekne a skotačí tam celé její tělo!

Hlavní roli ve videoklipu One Last Time ale hrají hřebci, bílý Champion a černý Dominanto.

„Březnové počasí v Česku záběrům v exteriéru nepřálo. Díky kontaktům trenéra, který mi poskytoval jezdeckou průpravu a na natáčení klipu mě připravoval, se nám podařilo zajistit vhodné andaluské koně ve španělském městě Oliva poblíž Valencie,“ pochlubila se Petra.

„Ubytování jsme měli zajištěné v krásné typické španělské haciendě uprostřed pomerančových sadů. Takže nic jiného než fresh jsme vážně nepili. Prostředí této původně rodinné usedlosti se nám zalíbilo natolik, že se v klipu několikrát objevuje také,“ prozradila zpěvačka, do jejíž očí se v klipu snad nedá nezamilovat.

„Impozantnost andaluských koní mě naprosto uchvátila na první pohled. Oba dva od první chvíle působili věrně svým barvám, jako andílek a čert. Impozantní černý hřebec byl před svým výstupem značně nervózní a projevoval opravdu čest svému jménu, kdy svou dominantností zastrašoval všechny kolem na dostatečnou vzdálenost. Jenže čas neúprosně běžel a záběry se musely natočit. Nakonec jsme si beze slov úžasně porozuměli,“ chlubila se Pudová.

V jednu chvíli to už ale nebyla žádná sranda, při natáčení na pláži se bělouš splašil a tryskem i s Petrou na hřbetu uprchl od všech. „Už vím, jaké to je na Velké pardubické. Domluvit mu nešlo. Po pár kilometrech už to vypadalo nadějně, před městem se unavil a zpomalil, pak se ale zase rozběhl tryskem. Nakonec se mi ho nějakým zázrakem podařilo přemluvit k tomu, aby se otočil a doběhli jsme zpět,“ popisovala Petra, která ale na koně ani po tomto zážitku nezanevřela.

Přesto vzpomíná především na druhého koně. „Černý Dominanto se mi svou původní nezkrotností a následnou oddaností vryl tak do srdce, že na něj nikdy nezapomenu, ale možná je to i díky tomu, jaké role se v klipu zhostil a koho má v klipu představovat,“ dodala Petra Pudová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám