Hlavní obsah
Článek

I když jsme se v poslední době s herečkou Petrou Nesvačilovou (38) potkávali docela často, nějak nám zapomněla říct, že i ji můžeme vidět ve filmu Úsměvy smutných mužů, který momentálně běží v kinech. "Ale ta role je spíš menší," vysvětlovala Petra.

"Já u Dana Svátka hrála poprvé ve filmu Hodinu nevíš a pak mě obsadil sem. A užila jsem si to, protože natáčení probíhalo v protialkoholní léčebně, kde byli i reální pacienti, kteří s námi i natáčeli. To bylo hodně zajímavé," vyprávěla.

"Já měla většinu scén se Simonou Babčákovou, ta hraje moji nadřízenou. Já hraju psycholožku, která se snaží pacienty léčit, a přitom je sama tajnou alkoholičkou," prozradila Petra a svěřila i další dojmy z natáčení.

Pokud jde o ni a alkohol, velcí kamarádi prý nejsou, takže jí nevadil ani suchý zákon, který vzhledem k místu natáčení musel na place vládnout. "Mě moc alkohol nebaví, i když jsem s ním pohodě. Mám ráda slivovici, ale v podstatě moc nepiju, i když nemám ani problém vydržet do rána na večírku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám