Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři měsíce po porodu ukázala modelka Petra Němcová (44) poprvé tvář svého syna. Fotky chlapečka, který dostal netradiční jméno Bodhi, nechala nafotit v rámci rozhovoru pro magazín HELLO! Mimo jiné prozradila zákulisí svého porodu. Nebyl totiž takový, jaký si ho modelka vysnila.

„Vždy jsme plánovali, že příchod našeho dítěte bude co nejpřirozenější a bez prášků, ale nakonec jsme se museli spolehnout na moderní medicínu, abychom naše miminko zachránili, a nemůžeme být vděčnější,“ prozradila Petra. Chlapeček Bodhi se narodil šest týdnů před termínem císařským řezem.

"Přinesli mi ho, abych mohla vidět jeho malou roztomilou tvář, cítit, jak voní a dala mu mou lásku,“ dojímala se modelka. „Nemohla jsem si ho ale přiložit tělo na tělo, protože se o něj museli postarat, byl nedonošený.“

„Vidět ho na hadičkách, slyšet neustálý zvuk přístrojů a vidět všechny injekce, které dostal, bylo velmi obtížné,“ svěřila se modelka. Naštěstí je dnes chlapeček v pořádku a nenese si žádné trvalé následky. „Je super zdravý, silný a tolik vyrostl. Jsme moc vděční a šťastní,“ raduje se kráska, která v rozhovoru smekla velkou poklonu svému manželovi Benjaminovi.

„Je silný, klidný a vždy tak pozitivní,“ pochvaluje si svou největší životní oporu spokojená maminka Petra Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám