Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak již Super.cz informoval, rodina herečky Petry Hřebíčkové (44) a jejího partnera Matěje Dadáka se rozroste o dalšího člena. O tom, že je těhotná, informovala až ve chvíli, kdy už se nedalo zvětšující se těhotenské bříško skrývat.

"Už jsem v šestém měsíci, takže už to na mně je vidět. Jsem už taková pomalejší. Mateřská se zase prodlužuje. Pro nás není co řešit. Těšíme se," svěřila na natáčení pořadu 7 pádů Honzy Dědka, Petra, která už je maminkou synů Šimona a Mikuláše.

Sama to, že stala součástí babyboomu, který během lockdownu mezi herečkami propukl, nepociťuje. "Nemyslím si, že by dítě vzniklo jenom díky karanténě. Je to požehnání shůry, jsme za to rádi," míní.

A přála by si dalšího kluka anebo by raději přivítala holčičku? "Je mi upřímně jedno, jestli to bude holčička, nebo kluk, hlavně, aby to bylo zdravé dítko a aby se děti měly rády a byly spokojení. Když to bude kluk, budou se dvěma raubíři velká parta a bude tam hodně testosteronu. Když to bude holčička, přijde element, který doplní něco, co v sestavě není," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám