Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s Petrem Vondráčkem (48) bavili poté, co nepostoupil do finále show Tvoje tvář má známý hlas, těšil se, až po letech začne zase zkoušet muzikál. Srdcový král s písničkami jeho oblíbeného Elvise Presleyho je už v plném proudu zkoušení a Petr si opravdu libuje.

"Jsou tam písničky mého největšího favorita a miláčka, tak je jasné, že jsem okamžitě nabídku přijal. Cokoli se u nás děje o Elvisovi, tak u toho musím být. Překvapilo mě, že jsou ty písničky trochu v jiném kabátě, adaptované pro muzikál. A co je pro mě nejnáročnější? V tuhle chvíli určitě ne zpěv nebo činohra, ale choreografie. Nebudu lhát, že bych se nezapotil. Jsou tam tři čtyři fláky, kde jsem součástí toho celku. Neříkám, že mám pohybový hluch, ale je to pro mne náročné," svěřil.

Svoji roli v tom pochopitelně hraje i to, že Petr patří mezi tři nebo čtyři nejstarší účinkující. Věk ale neřeší a nesnaží se vypadat nebo působit mladší. "Nechávám tomu volný průběh, i když jsem se teď přistihl, že když mi bylo dvacet, tak jsem chodil v takových přírodních barvách khaki a podobně, abych byl nenápadnější. A teď si koupím třeba brýle s bílými obroučkami. To je možná tendence stárnoucího člověka se trošku rozsvítit. Ale zůstávám nohama na zemi. Netrápím se vráskami ani tím, že už nemůžu tak rychle běhat jako zamlada. Žádné plastické operace pytlů pod očima neplánuju," ujistil nás.

S partou v divadle si ale prý rozumí. "Je mi čtyřicet, nedělejte ze mne zase geronta. Myslím, že se dokážu přizpůsobit i dvacetiletému člověku. Už mám jistý nadhled. Necítím se staře, ale s osmnáctiletým klukem už si samozřejmě nerozumím jako se svým vrstevníkem. A pokud jde o holky, to je to samé. To dělají jiní stárnoucí chlapi. Děje se to, ale já bych nedokázal pozvat šestnáctiletou holku někam na čtrnáct dnů. To bych asi nevydržel. Mám devatenáctiletého synovce a taková holka je pro mě dítě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám