Hlavní obsah
Článek

Češi během pandemie někdy přibírali až kilo za měsíc. Nedostatek pohybu se podepsal kupodivu i na zapřisáhlém sportovci Petru Vágnerovi (46). Ten sice loni v říjnu prošel covidem a během nemoci zhubl deset kilo, pak šla ale jeho váha rapidně nahoru. Tloustnutí nezastavilo ani jeho dobrovolné působení na covidové jednotce, kde se během několikahodinové služby potil v několikavrstvém ochranném obleku.

A čím to, že se Petrova kondička tak zhoršila? V době pandemie neměl moderátor před sebou žádný plánovaný závod, který by ho motivoval k tomu se průběžně udržovat ve formě. „Dostal jsem se až na váhu 92 kilogramů. Pak jsem chtěl běžet závod v triatlonu a s takovou zátěží to prostě nešlo. Váha nebyla jen ve svalech, ale i v tuku,“ krčil rameny Vágner, kterého jsme zpovídali poté, co moderoval přehlídku Beaty Rajské na zámku Loučeň. „Nasadil jsem dietu a začal jsem na sobě makat. Musel jsem zhubnout šest kilo,“ uvedl Petr Vágner.

Požádali jsme moderátora Sportovních novin na Primě, aby se s našimi čtenáři podělil o svůj recept na zaručené snížení váhy: „Ráno odstartuju černou kávou. Den začínám během na lačno. Dám si snídani v podobě müsli s ovocem, pak lehký oběd většinou v podobě těstovin a večer už jen saláty. Na lákadla v podobě brambůrek večer u televize musím zapomenout,“ láme rukama Petr Vágner, který má před sebou opět metu, kvůli které se snaží zlepšit kondičku. Čeká ho ultramaraton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám