Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci roku končí lidé v nemocnici většinou po pádu na ledu, po otravě jídlem či alkoholem. I Petr Vágner (46) na konci prosince trávil čas v nemocnici, naštěstí ho nepotkala ani jedna výše zmíněná nepříjemnost, ale do zdravotnického zařízení dorazil naprosto dobrovolně.

„Někdo běhá po obchodních centrech a shání dárky na poslední chvíli, já zase běžím do nemocnice. Teda přesněji do Thomayerovy nemocnice na transfuzní oddělení,” nechal se slyšet Vágner.

Pro moderátora Top Staru se stalo již tradicí, že chodí před koncem roku darovat krev. „Zabere to jenom pár minut a někomu dalšímu 450 mililitrů krve třeba zachrání život,” říká uvědoměle moderátor.

Loni si Petr za své několikaleté dárcovství vysloužil stříbrnou medaili. „Snažím se chodit i během roku, ale když jsem na exotické dovolené v zahraničí nebo na závodech, jde to těžko,” krčí rameny Vágner a jedním dechem dodává: „Doufám, že to někoho třeba inspiruje a přijde taky darovat krev.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám