Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už třetí léto od května do září tráví nikoli v Praze, ale za prací na Primu dojíždí ze slapské Modré loděnice. Reportérku a exmanželku zpěváka Petra Jandy jsme tady na lodi bez problémů zastihli, když jsme ji tak trochu přepadli. Martina Jandová si sotva stihla obléknout bikiny, protože s partnerem Petrem Jelínkem, jehož poznala právě tady, se nejraději na lodi opalují nazí.

"Jsme tady spolu třetí léto a maximálně mi to vyhovuje, ani na dojíždění to není hrozné. Ráno si v devět zaplavu, pak vyrazím natáčet a do střižny a večer už jsem zase tady," je spokojená se současným životem Martina, která v zimě i s partnerem zase pravidelně odlétá na několik měsíců do Thajska.

Petr ji právě zde, na Slapech, před rokem, 3. července, požádal o ruku. Na prsteníčku ale stále nosí jen zásnubní prsten, tudíž se podle rčení, že svatba by měla být do roka a do dne od zasnoubení, neřídili. Ale už prý málem vdanou paní byla.

"Péťa chtěl udělat svatbu přesně rok poté. Ale neměli jsme doklady, já měla propadlou občanku a taky chyběly rozvodové rozsudky. Tak je to s ním pořád. Nevím dne ani hodiny, kdy budu vdaná. Ale asi jednou budu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám