Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme se podívat na generálce StarDance a nevěřili jsme vlastním očím. Takové modely bývají běžně k vidění v jednom baru nedaleko pražské Perlovky. Nejvíce se ušetřilo na látce pro tanečnici zpěváka Petra Bendeho. Ale i model Dany Morávkové (52) stál za to.

Snad nemá Petr žárlivou manželku, protože sáhnout na svou tanečnici a nedotknout se jejího obnaženého těla, nebylo reálně možné. Dana Morávková zase předvedla, že má i ve čtyřiceti dokonalé tělo, a také to, jaké pod šaty tanečnice nosí kalhotky. A tanga to rozhodně nejsou. Sexy model oblékla i tanečnice Davida Švehlíka. Samice Bára Poláková na sobě měla naopak až příliš látky, takže její čtyřky tolik nevynikly.

Na své bývalé kolegy se přišla podívat i topmodelka Pavlína Němcová (52), se svým tanečníkem si dokonce nechali vyrobit speciální trička. To, kterému ze svých bývalých soupeřů bude fandit, ale kráska neprozradila.

Reklama

Další články

Načítám