Hlavní obsah
Článek

Český národ je národem pejskařů a celebrity rozhodně nejsou výjimkou. Kdo psa momentálně nemá, rozhodně ho měl a v budoucnu si ho opět hodlá pořídit. "Já to mám tak napůl. S bývalým přítelem totiž máme psa ve střídavé péče," svěřila Super.cz půvabná herečka Kristýna Leichtová (38).

Její kolegyně, herečka Vanda Hybnerová má doma s manželem Sašou Rašilovem dokonce tři psy. "Jeden je můj, další dva patří dcerám. Máme kolii, šeltii a pak něco, čemu říkáme vetaj, tedy vesnické tajemství," vypočítala Vanda, která se s kolegy objevila na předávání cen v soutěži Zlatý chrt. "Tady jsem proto, abych podpořila psí sporty. Naši psi totiž dělají dog dancig a agility," vysvětlila.

"My dostali se sestrou prvního psa za dobré vysvědčení. Ji to tak chytlo, že se stala veterinární lékařkou," svěřil zpěvák Peter Nagy (65), který si momentálně psa nemůže dovolit z časových důvodů. Heidi Janků (61) ho zase nechce dovolit manžel Ivo Pavlík. "Prý si smím koupit psa, až budeme mít auto na elektrický pohon. Ví, že to bude dlouho trvat. Bojí se totiž, že by klesl na mém hodnotovém žebříčku a měla bych psa raději než jeho," myslí si nestárnoucí zpěvačka.

Autorka internetového hitu Kráva a představitelka Kristýny Kočí v satirické hře Kristýna - blonďatá bestie, herečka Barbora Poláková ještě smutní po svém posledním mazlíčkovi. "Na podzim mi umřel pejsek a hned tak si nového nepořídím," řekla smutně.

Reklama

Další články

Načítám