Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě toho, že Pepa Vojtek (58) se svojí manželkou Jovankou začátkem ledna oslaví 10. výročí svatby, mají ještě jednu velkou novinku. A to dvojnásobný přírůstek do rodiny. Třetí potomek v plánu zatím není, Vojtek pořídil dva psí mazlíčky.

"Přeci jen jedna nebo vlastně dvě novinky se u nás urodily. Poprvé s námi byli u stromečku dva noví členové rodiny, bráškové francouzští buldočci Artuš a Attila. K dědovi Wildovi jsme pořídili dva mlaďochy, aby si na stará kolena užil trochu psího vzruchu,“ prozradila Jovanka.

Na vycházky teď po vánočních svátcích vyráží rodinka v hodně rychlém tempu. "Tělo musí dostat po hodech zabrat, aby se exteriér dostal do původní podoby a ručička na váze vyloudila úsměv, a ne děs a běs. Zatím to všichni zvládáme. Trošku náročnější je to, když se Adámek s Bertíkem rozhodnou pro procházku s koloběžkou, to už končí legrace a začíná téměř vrcholový sport, ale ani ten nás o pohodu nepřipraví,“ dodal Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám