Hlavní obsah
Článek

Tanečnice Libuška Vojtková má nového partnera, podnikatele Ivana Blayera. Jsou spolu sice teprve pár měsíců, ale už mají za sebou první dovolenou s Libuščinou maminkou a jejím synem Matyášem, jehož má tanečnice s rockerem Pepou Vojtkem (58). Ten byl jejím druhým manželem po zpěvákovi Danielovi Hůlkovi (55), jehož býval její nový přítel nejlepším kamarádem.

"První dovolená byla pohodová, všechno fungovalo, byli jsme všichni spokojení. Ivan naučil Matese plavat a potápět. Byli jsme Turecku v Side a bylo to bezvadné. Dělali jsme si výlety. Ivan je strašně trpělivý, oceňuji to," vyprávěla Super.cz Libuška, která původně plánovala dovolenou jen s maminkou a synem. "To, že nás bude víc, jsme rozhodli trochu narychlo," svěřila.

V novém vztahu je velmi spokojená. "Konečně jsem potkala muže, který je chlap. Nechci tím nějak hanět své bývalé partnery, se všemi jsem prožila něco hezkého," míní. Teď se ale o svého nového milence bude dva týdny strachovat. "Ivan jede s kamarády na osmnáct dní na Bajkal na nějakou strašlivou túru do hor," upřesnila. "Po jeho návratu plánujeme i se synem nějaký výlet na hory. Byla bych ráda, kdyby to zůstalo tak, jak to teď mezi námi je," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám