Hlavní obsah
Článek

Pavlína Pořízková (59) je důkazem toho, že na věku opravdu nezáleží. Své dokonalé tělo vystavila na obálce magazínu Sports Illustrated, a to rovnou nahoře bez.

Slavná česká rodačka si pózování pro časopis, na jehož stránkách s objevují ideály ženské krásy, objevila již v roce 1983. Tehdy by nikoho nenapadlo, že bude sklízet obdiv i jako padesátnice. Pavlína se má stále čím pochlubit a nebojí se ani provokace. Když už se postavila před objektiv, neváhala sundat podprsenku.

„Ve svých téměř 54 letech jsem na obálce Sports Illustrated, ne jenom ve speciální příloze. Šéfredaktorka MJ Day, která už proslavila řadu modelek nejrůznějších tvarů a barvy kůže, se rozhodla zbořit další hranici, jíž je věk,“ napsala Pavlína k videu, na němž je nahoře bez. Zároveň vzdala hold kolegyni Christie Brinkley, která je také důkazem toho, že ženská krása není limitovaná datem narození.

Pavlína Pořízková emigrovala do USA v roce 1975 za svými rodiči, kteří Československo opustili o sedm let dříve. Kromě modelingu uspěla i jako herečka. Zahrála si například ve filmu Arizona Dream s Johnnym Deppem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám