Hlavní obsah
Článek

Herečky z ze seriálu Cesty domů jsou nejen kolegyně, ale i kamarádky. Pavla Vitázková (45), která už ze seriálu zmizela, dokonce kvůli holčičí pařbě přijela na otočku z Brna, kde žije. Když dorazila do restaurace, kde měly sraz, nikdo ji nepoznal. V tmavých vlasech vypadá úplně jinak.

Partu ve složení Kamila Špráchalová, Vendulka Křížová, Miluše Šplechtová. Iva Kubelková (46) a Pavla Vitázková sblížil krátký pobyt na začátku prázdnin v Řecku. Nesourodá skupina hereček se od té doby začala scházet a plánovat další výlety. Poslední setkání si herečky domluvily v salonku restaurantu U Golema.

Na předvánočním babinci si rozdávaly i dárky. Miluška Šplechtová se radovala z textilního andílka, Vendulka Křížová z perníkové komety, Kamila Špráchalová přinesla všem krém na ruce. Nejvíc toho ale přinesla Iva Kubelková, která byla celá ověšená taškami.

Půl hodiny třídila, co dovlekla a následně všem děvčatům vyrazila dech. Obrovské množství skvělých kosmetických výrobků a navíc každé z nich nadělila, co opravdu potřebují. Jediná z party, která se tentokrát nedostavila, byla Jitka Smutná. Měla vystoupení v Milevsku a tam dostala tak velké bolesti zad, že i přes obrovskou chuť přijet za kamarádkami, zvítězil bohužel odvoz pod prášky domů.

Před půlnocí se začala loučit Pavla Vitázková, která sice v seriálu již nehraje a na sraz přijela doslova na otočku, ale tohle setkání si nikdy nechce nechat ujít. „Jsem s Vámi moc ráda a mám radost, že jsem pořád Vaše Soňa i Pavla. Ale už musím. Ráno mám zkoušku v divadle ," vysvětlovala při několikátém loučení po jedné v noci Pavla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám