Hlavní obsah
Článek

Dřív nebo později se u každého soutěžícího StarDance začnou objevovat zdravotní problémy. Pavla Tomicová (61) už během léta, kdy začínali zkoušet. přiznala, že má špatné koleno. To není ale jediné. Vedle toho ji trápí kinetóza a bojí se, že se jí udělá na parketě špatně.

„Od malinka se také nesmím moc točit a musím se pohledem upřít na jedno místo, což pro tanec taky není zcela ideální. Opravdu se bojím, že budu prvním člověkem, který se pozvrací v přímém přenosu,“ svěřila se herečka, které dělá točivý pohyb zle. I přesto bravurně zvládla sobotní valčík a na konci povedené choreografie dokonce nechyběla náročná otáčka.

„Je teda pravda, že Mareček dělal tu choreografii tak, že když se vždycky trochu zatočím, tak abych se pak zase točila zpátky. A ten závěr jsme nechali na náhodě, že je to nakonec a děj se vůle boží. Nebylo mi špatně, a to je fajn,“ svěřila se Super.cz Tomicová, které v publiku držela pěsti její sestra.

Ta je shodou okolností také herečka. Málokdo totiž ví, že představitelka Květy Vavruškové z Ulice, se kterou se Pavla potkávala před kamerou, je její sestra. Herečka Naďa Chroboková je bývalou manželkou českého špičkového neurochirurga MUDr. Jiřího Chroboka, který působí od roku 1993 v pražské Nemocnici Na Homolce a specializuje se na operace páteře. Operoval nejen akrobatického lyžaře Aleše Valentu, ale i atleta Jana Železného a na podzim 2016 také Karla Gotta. (†80)

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám