Hlavní obsah
Článek

Po roční pauze se moderátorka Gabriela Partyšová (45) vrací na televizní obrazovky. A objeví se už ve čtvrtek. Kdo ji chce vidět, musí si ale "bednu" zapnout hned ráno. "Pozvali mne na kamerové zkoušky a už ve čtvrtek se objevím ve vysílání Snídaně s Novou," prozradila Super.cz Gábina.

Novou tvář do Snídaně nabírali, protože stávající moderátorka Kristina Kloubková nahradila v hlavních zprávách Lucii Borhyovou (45), jež je na mateřské dovolené s novorozenou dcerou Lindou. "Můj nový kolega Pavel Svoboda (54) je na Nově stálicí dvacet let. Už se vedle něj vystřídalo tolik holek, že by mu záviděli největší proutníci, takže se nemusím bát, že by mne nepodržel," smála se Gábina.

Z ranního vstávání Partyšová strach nemá. "Trénuju ho od narození Kristiana, který je ranní ptáče, takže v šest ráno už snídáme. Ta čtvrtá bude možná o něco horší, ale jelikož se střídáme tři trojice, bude to jen jednou nebo dvakrát týdně. A službu na 1. září, kdy půjde Kristian poprvé do školy, jsem naštěstí nedostala," dodala moderátorka.

"Je to pro mne i určitá výzva, protože pořad běží živě, nemůžete si nic vypiplat ve střižně ani nic vrátit. Mám za sebou Slavíka nebo Českou Miss, což bylo také live, tak si aspoň zatrénuji, kdyby podobná nabídka opět přišla," doplnila s tím, že Snídani sledovala vždy a má ji ráda. "Jsou to první informace, které se člověk za den dozví," míní.

Těší se i na kolegu. "Vzpomněla jsem si, že jsem s ním točila hned svoji druhou reportáž, když jsem nastoupila kdysi jako reportérka do Prásku a už tehdy byl fajn," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám