Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na ostrově St. Barts je možné každoročně od Vánoc až do ledna potkat spoustu slavných tváří. Momentálně byste tam mohli narazit i na hudební ikonu Paula McCartneyho (81). Ten v Karibiku strávil svátky se svými nejbližšími - manželkou Nancy (57) a dcerou Stellou (45).

Člen legendárních Beatles se udržuje v perfektní kondici převážně cyklistikou. Však i jeho žena Nancy Shevell se pyšní na sedmapadesát let neuvěřitelnou figurou. Letos ji sice zatím na pláži fotografům nepředvedla, ale loni touto dobou na stejném místě ano a mnohé dámy o polovinu mladší mohly jen závistivě valit oči.

Tentokrát zpěvák ke společné koupačce přesvědčil dceru Stellu McCartney, která je na tom s postavou obdobně a pro změnu je velké zvíře v módní branži. Její jméno je spojeno především se sportovní módou, ale kromě Adidasu pracovala například i pro značky Gucci, Chloé či Karl Lagerfeld. Stella je ovšem také maminkou čtyř dětí ve věku šest až jedenáct let. Všechny má s manželem Alasdhairem Willisem, který rovněž na společné dovolené nechyběl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám