Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Pagáčová (35) končí v seriálu Sestřičky na Primě. V tom účinkovala poslední rok a půl, hrála prodavačku Lauru.

Seriál Patricie dotočila těsně předtím, než s manželem Tiborem odjeli na Maledivy, odkud oznámila, že čekají první dítě. „Miminko nebylo vůbec plánované, takže jsme byli oba překvapení a malinko zaskočení. Ale myslím, že je teď ideální čas,“ řekla Super.cz herečka.

S diváky Sestřiček se Pagáčová rozloučí dějovou linkou, v níž také hraje hlavní roli těhotenství - ale fingované. Její postava jiný stav předstírá, aby si udržela přítele. V době natáčení scén už byla Patricie v očekávání, a dostala se tak do kuriózní situace: v seriálu na těhotenství slovně upozorňovala, ale své rostoucí bříško zároveň maskovala pod kostýmy.

Štáb i kolegové se s herečkou rozloučili potleskem, kyticí a taškou plnou dárků pro jejího potomka. „Loučení jsou vždycky těžká. Nezažila jsem jich moc, ale jo, je to trochu zvláštní pocit. Nevnímám to nijak definitivně, u nás herců je dobré, že se potkáváme i v dalších projektech,“ řekla po posledním natáčení.

V seriálové nemocnici Rubava prožila rok a půl, což je déle, než bylo původně v plánu. „Původní domluva byla rok a už jsem tady rok a půl. Jsem moc ráda, že jsem tady byla. Nabídka do Sestřiček přišla ve chvíli, kdy jsem po třinácti letech skončila v konkurenčním seriálu (Ulice - pozn.), takže mě potěšilo, že jsem mohla navázat v dalším projektu,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám