Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ve stopách svého slavného otce se Paris Jackson (25) nevydala, přesto se ve světě šoubyznysu neztratí. Dcera popového krále nemusí umět zpívat, ke zviditelnění ji postačí nahota.

Paris se dříve prezentovala jako rebelka opovrhující celebritami, ale nakonec se jí ve vysokých společenských kruzích zalíbilo. Punkerská vizáž už ji omrzela a navštěvuje večírky, kde ochotně pózuje fotografům. S příjmením Jackson o ni bude zájem, i kdyby úsměv byl její jedinou dovedností.

Dcera zesnulé popové legendy se teď zviditelnila peprnou fotkou. Paris se zvěčnila při opalování nahoře bez, přičemž si bradavky zahalila beruškami z mobilní aplikace. Její výtvor, který ze svého účtu později smazala, tak připomíná snímky Miley Cyrus (31) z jejího divokého období.

Paris nejspíš nejde o prvoplánovou provokaci, protože přidala vysvětlení. „Nahota je návratem k našim kořenům a přirozenosti. Činí nás zdravějšími a lepšími lidmi. Být nahý je naší podstatou,“ napsala Paris, jejíž choutky nejspíš nebudou v amerických ulicích příliš tolerovány. V USA totiž neplatí stejná pravidla jako v rajské zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám