Hlavní obsah
Článek

Dcera Michaela Jacksona Paris (25) je chameleon. Umí se stát elegantní divou a zazářit v reklamní kampani luxusní značky nebo jako star módního magazínu, aby vzápětí smyla všechen make-up a módní policisty postrašila v různých variacích kousků svého oblíbeného hippie stylu.

Paris je díky svému otci médii sledovanou celebritou, na druhou stranu ale pořád ‚jen‘ osmnáctiletou holkou, která se evidentně nejlépe cítí ve volných kalhotách a obyčejném jednobarevném tričku nebo tílku. To měla i v úterý při procházce s kamarádkou po Venice Beach. Od ostatních stejně oblečených dívek byste ji pak poznali podle piercingů, které se jí pod tílky rýsují a jsou v poslední době tak trochu jejím poznávacím znamením.

Zcela jinou Paris je pak možné vidět na dubnové obálce americké mutace magazínu Harper´s Bazaar, a jelikož Jackson nedávno podepsala smlouvu s modelingovou agenturou IMG, pod kterou spadají třeba Bella Hadid, Karlie Kloss nebo Hana Jiříčková, jako cover star a hvězdu kampaní ji nejspíš budeme vídat častěji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám