Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní počasí je tady a podle toho je třeba přizpůsobit šatník. Zdá se, že Ornella Koktová (31) je na tropické teploty připravená. Známá skandalistka dorazila na českou premiéru snímku X-men: Dark Phoenix v odvážných letních šatičkách. Model sice zahaloval nohy nositelky až po kotníky, velmi úsporně byl ale řešen v horní části. Napěchovaný výstřih nenechal chladným asi žádného muže.

„Ty šaty se mi moc líbí. Tahle značka dělá hodně letních barevných vzorů. Jelikož jsem si před odchodem hrála s Quentinem do poslední chvíle v bazénu, sáhla jsem právě po nich,” vysvětluje volbu Ornella, u které si přítomní díky jejímu výstřihu možná ani nevšimli, že není téměř namalovaná. „Make-up jsem neřešila, šla jsem hodně přírodně.”

Bylo evidentní, že si Koktová večer užívala. Do kina totiž vyrazila bez svého syna Quentina, kterého hlídal tatínek Pepa Kokta. „Nebyl to vhodný film pro děti, tak jsem vyrazila s kamarádkou,” vysvětluje Ornella Štiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám