Hlavní obsah
Článek

Tajemství staré bambitky patří k nejúspěšnějším českým pohádkám posledních let. Režisér Ivo Macharáček se nyní pustil do natáčení „dvojky“, volného pokračování, tentokrát pro filmové plátno.

Hlavní role si zopakují Tomáš Klus (37) („kuchtík s pasem královským“ Jakub), Kamila Janovičová (Anička), Ondřej Vetchý (61) (Karaba), Miroslav Vladyka a Jiří Lábus (zlotřilí rádcové Ferenc a Lorenc) nebo Petr Štěpánek (kuchař Frit).

K tomu přibyde několika nových postav, z těch hlavních půjde o Veroniku Khek Kubařovou (36), která z rolí princezen přešla na královnu (Julii), dále Markéta Plánková (46) (Juliina komorná Hermína), Vašek Noid Bárta (43) (podkoní Václav) nebo Valentýna Bečková (princezna Johanka).

„Těším se na setkání s partou kolem původní Bambitky a slibuju, že si ty noční rozhovory tentokrát budu pamatovat, protože jsme o deset let moudřejší. A těším se dvojnásob, protože tentokráte se točí u nás, v Mníšku pod Brdy,“ říká Klus.

Ten také nazpíval ústřední píseň z dílny Vaška Noida Bárty. Poslechnout si ji můžete na videu, kde najdete také ukázky z natáčení. Premiéra je plánovaná na prosinec 2021.

Reklama

Další články

Načítám