Hlavní obsah
Článek

Muž roku 2009 Martin Zach (38), který jen den po vítězství po skoku do vody ochrnul na dolní polovinu těla, se svlékl do boxerek. A nejen on. Pro potřeby charity se tulil k exmilenci Dominiky Haškové Janu Nedvědovi z kapely Bek Ofis. Z druhé strany se k němu lísal motocyklový závodník Lukáš Pešek. Svoje těla ale s těmito mladými muži ukázali i druhý nejkrásnější muž planety Josef Karas (45) a zpěvák Ondřej Ruml (42). Podívejte se na jejich snímky ve fotogalerii.

Společný akt těchto mladých krasavců od Jakuba Ludvíka bude koncem roku vydražen a výtěžek půjde pro nadační fond Krtek pro děti s onkologickým onemocněním. Během focení panovala dobrá nálada. Mládenci odhodili stud a dokonce si i zazpívali. "Byla to má úplně první zkušenost s focením aktů, ale vzhledem k tomu, že to děláme pro dobrou věc, tak jsem tuto nabídku nemohl odmítnout," přiznal Jan Nedvěd, který se po rozchodu s Haškovou objevuje ve společnosti České vícemiss 2009 Ziny Šťovíčkové.

"Kluci byli naprostí profesionálové a vážím si toho, že i při své vytíženosti si udělali čas na to, aby se uskutečnila tato unikátní fotografie," uvedla organizátorka projektu Lucie Hrubá.

Reklama

Další články

Načítám