Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok 2015 si pro uspořádání veselky vybralo mnoho známých párů. Zvlášť léto bylo na svatby velmi bohaté, jen v červenci se provdaly například herečka Veronika Kubařová, topmodelka Denisa Dvořáková, modelky Renata Langmannová (37) a Jitka Válková (32), jež se vdávala už s velkým těhotenským bříškem, či moderátorka Michaela Ochotská (39).

Tento rok byl ve znamení sňatku také pro Vendulu Svobodovou (52), která si na zahradě svého domu v Říčanech vzala o 16 let mladšího partnera Josefa Pizingera. Pro Vendulu šlo o třetí svatbu, Josef se ženil poprvé.

Také řady svobodných zpěvaček prořídly, a to díky Veronice Nízlové z dua Twiins, Nikole Šobichové ze skupiny Holki či Markétě Jakšlové z Verony, jež si za manžela vzala designéra Jana Plecháče.

Hned z počátku roku se z Ornelly Štikové (31) stala paní Koktová, manžely jsou od letoška také herci Nikol Kouklová a Karel Heřmánek ml.

Co se z obrazovek, divadel i hudebních pódií známých mužů týče, v chomoutu jsou od tohoto roku Radúz Mácha, Dan Bárta, Tomáš Berdych, Tomáš Hauptvogel, Jan Kříž, Roman Červenka, Tomáš Savka, Roman Šmucler, Karel Janeček, Pavel Trávníček (73) či Ondřej Ruml (42).

Reklama

Další články

Načítám