Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když je před více než dvěma týdny nachytali paparazzi, jak společně s přáteli popíjejí víno v restauraci v Hudebním divadle v Karlíně, mávli nad tím oba rukou. Topmodelka Taťána Kuchařová (36) s hercem a muzikantem Ondřejem Brzobohatým (41) tvrdili, že šlo pouze o nevinnou schůzku.

"Jsme jen přátelé, opravdu. Jsem pořád se svým přítelem," tvrdila svým hlubokým hlasem Kuchařová a dušovala se, že její vztah s americkým modelem Lanem Carlsonem pokračuje. A skoro všichni jí to uvěřili, i když pár společně Super.cz viděl už před mnoha měsíci na maškarním plese v Obecním domě. Pak spolu ale ještě nafotili žhavé fotografie.

Nicméně rčení, že není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu, se zase potvrdilo. Super.cz již v uplynulém týdnu v kuloárech zaslechl, že spolu Ondřej a Táňa doopravdy chodí. A nebyli jsme evidentně sami. Tytéž informace přinesl i nedělní Blesk a objeví se i v nováckém pořadu Prásk.

Táňa se prý s Lanem rozešla, Ondřej už je i papírově volný, protože před pár dny proběhl rozvod s jeho manželkou Johanou a také vztah s mladinkou studentkou už je dva měsíce minulostí. A nyní se Táňa díky pracovním povinnostem v soutěži Schwarzkopf Elite Model Look také více zdržuje v Praze.

Reklama

Další články

Načítám