Hlavní obsah
Článek

Hudebník a příležitostný herec Ondřej Brousek (43), který žil léta s herečkou Adélou Gondíkovou (50), s níž má sedmiletou dceru Nelu, je od včerejška podruhé ženatý. V neděli po poledni si v restauraci Nebozízek na pražském Petříně řekl ano se svou milenkou, herečkou Annou Remkovou (31). Dceru vedl k oltáři otec, jediný československý kosmonaut a europoslanec Vladimír Remek (63).

Důvod svatby je jasný - Ondřej a Anna, s kterou začal chodit před třemi lety a kvůli níž opustil i Gondíkovou, budou zanedlouho rodiči. "Jsem rád, že si Ondra Aničku bere ještě před narozením dítěte. To správný chlap tak dělá,“ řekl Blesku dědeček Ondřeje z matčiny strany, herec Josef Mixa.

Svatby se zúčastnilo jen pár nejbližších rodinných příslušníků obou novomanželů. Nechyběli ani táta Ondřeje Otakar "Ťulda" Brousek mladší a jeho otec Otakar Brousek starší. V restauraci byl nejen obřad, ale i slavnostní oběd. Večírek pro přátele pak dvojice uspořádala v restauraci herce Tomáše Töpfera, v jehož divadle oba hrají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám