Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vdova po zemřelém motocyklistovi Jindřichu Rotreklovi, který zemřel na následky střetnutí s vozem zpěvačky Dary Rolins (51), se k Daře poprvé pozitivně vyjádřila. "Vím, že se paní Rolins trápí stejně jako já," řekla Olga Rotreklová.

Doposud nepronesla na adresu zpěvačky jedinou pozitivní větu a jediné co si přála bylo, aby zpěvačka skončila ve vězení.

"Jsem přece člověk," pokrčila rameny nyní smutná vdova. Daře přesto má za zlé, že nikdy neprojevila pocit viny a chová se arogantně. "Nikdy si nedokáže připustit možnou vinu. Na to je až moc arogantní," řekla Blesku Olga Rotreklová (69), která prostřednictví svých právníků vyzývala Daru, aby se domluvili. Dara nemusela skončit s podmínkou.

"Nestáli jsme jí ani za odpověď. Nikdo ji nechtěl dohnat k podmínce. Ona opravdu nemá ale ani elementární slušnost komunikovat," dodala vdova po zemřelém motocyklistovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám