Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kritizovaná Česká Miss přichází o svoji první ovečku. Nikol Švantnerová (31), která byla jednou z mentorek soutěžících, odstupuje. S Martinem Ditmarem a Evou Čerešňákovou nechce nadále mít nic společného.

Poslední kapkou pro ni bylo vyjádření Ditmara na sociální síti. Zatímco Nikol ležela v nemocnici po operaci slepého střeva, Martin Ditmar označil Nikol za lhářku, která haní Českou Miss a donáší do médií za účelem vlastního zviditelnění se. Pustil se do ní, že ona stojí za negativními články ze soustředění soutěže, které vycházely snad ve všech médiích.

"Pro mě to byla poslední kapka, celá věc s Českou Miss je pro mě absolutně uzavřená. Už o nich nechci nic slyšet," řekla Super.cz rázně Švantnerová s tím, že jako mentorka končí.

"Dali sami svými výroky najevo, že nemají zájem, a já jsem i ráda. Já s takovými lidmi nemohu fungovat, nechci s nimi mít nic společného," řekla.

"Bylo to hodně drsné a zbytečné, nemám to vůbec zapotřebí. Nic jsem neudělala, v ničem nepochybila. Mám čisté svědomí. Pokud mají tendenci kopat kolem sebe, ať to dělají. Ale já s takovými lidmi komunikovat opravdu nechci. Je to pro mě opravdu uzavřená záležitost," dodala Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám