Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou Miss Universe se stala Filipínka Pia Alonzo Wurtzbach, ještě předtím si svou minutku slávy užila Kolumbijka Ariadna Gutierrez Arevalo - moderátor Steve Harvey jako vítězku omylem označil ji. Vzápětí svůj omyl napravil - Miss Kolumbie, která byla pro mnohé favoritkou, skončila druhá.

A i když měla, jak je u jihoamerických krásek zvykem, několik plastik, byla favoritkou i pro Českou Miss Nikol Švantnerovou (31). Podle zákulisních informací měla upravený nos, rty a prsa. "I přes to vše, co se při finále stalo, gratuluji vítězce, i když pro mě je vítězka stejně Miss Kolumbie," řekla Švantnerová, která si pobyt v Las Vegas užila, i když se mezi nejkrásnější dívky neprobojovala.

"Miss Universe je za mnou. Děkuji všem za podporu, snad jsem vás nezklamala, dala jsem do toho vše, bohužel není to jen o vzhledu, postavě, chování, ale hlavně o politice. Od začátku jsou většinou upřednostňované některé země, a to už tak prostě bude. Mrzí mě, že jsem se neprobojovala ani do Top 15, ale vím, že jsem pro to udělala vše. Byla to pro mě obrovská zkušenost a zážitky mi nikdo nevezme," dodala Nikol Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám