Hlavní obsah
Článek

Nejsou to modelky, umějí si ze sebe udělat legraci, a proto je miluje celý internet. Nikol Leitgeb (37) a Martina Pártlová (44) šly devět měsíců po porodu s kůží na trh a ukázaly se v plavkách.

Nikol a Martina porodily ve stejný den a ve stejné nemocnici. Nikol se loni v půlce června stala maminkou druhého syna Tobiase, Martina má holčičku Stellu. Leitgeb se krátce před porodem vdala za partnera Petra, Martina by si veselku ráda užila, až bude dcera starší.

"Máme na to ještě času dost. Určitě bych chtěla svatbu, ale až bude malinká trošku větší. Teď je ze změn rozhozená. Takže i kdybys, Pepo, chtěl, tak teď to nejde," vzkázala přes Super.cz zpěvačka svému partnerovi.

Kamarádky a kolegyně z projektu 3v1 spolu tráví spoustu času, nyní i s rodinami, partnery a dětmi, vyrazily na dovolenou do Spojených arabských emirátů.

Na jedné ze zdejších pláží pak vznikla série fotek, nad nimiž jejich fanoušci brečí smíchy. "Nikča říkala, že to tam furt je a já to tam samozřejmě taky vidím," komentovala vtipně Martina pózy, jimiž holky parodovaly modelky.

"Jeden pán jí ale oponoval. Jsme prej starý, trapný a tlustý hydry nebo tak něco. I tak se to samozřejmě dá říct a těžko můžeme něco namítat. Každopádně je mi to momentálně jedno, jestli budu (jsem) tlustá, nebo vyschlá stará kráva. Hlavně, že budu a jsem," shrnula se smíchem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám