Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a herečka Nikol Štíbrová (37) nemá v posledních dnech zrovna klidné spaní. Dům v novostavbě v pražských Dejvicích, kde bydlí se synem Mathiasem, už několikrát navštívili zloději. Nejdřív vykrádali sklepy, nyní se snaží vloupat i do bytů.

"Byl tady v posledním týdnu pokus o vloupání do několika bytů. Překvapivě se ti lidé nebojí toho, že je někdo doma. Bohužel se pokusili navštívit i mě s Matesem, mám poškozený zámek, ale naštěstí se to nepovedlo," prozradila Nikol.

"Chtěla bych těm lidem, co se nám snaží dostat do bytu, vzkázat, že jim moc nezávidím hledat něco v tom bordelu. Nic cenného tam nenajdou, protože já jsem nikdy neměla štěstí na movité chlapce, takže drahé kabelky, šperky, diamanty, drahé hodinky u mě stejně nikdo nenajde. Všechny peníze, které vydělám, většinou s Máťou prožereme," vzkazuje zlodějům Nikol.

"Jak říkám, sama mám v tom bordelu problém něco najít. Kdyby náhodou se vám podařilo najít moji růžovou mikinu, nechte mi ji na posteli. A jestli se k nám budete dostávat v noci, tak vás zabiju. Vůbec nevíte, co to je Máťu uspat," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám