Hlavní obsah
Článek

K trendu nechat se zvěčnit při krmení své ratolesti se v poslední době přidává více a více maminek. S dítkem u prsu zveřejnila fotku jen krátce po porodu Jasmina Alagič a pozadu nechtěla zůstat ani další známá novopečená maminka Nikol Moravcová (36).

Blogerka a modelka minulý týden přivedla na svět svou prvorozenou holčičku Violet. S dítkem už je z porodnice doma a užívají si s manželem první dny jako rodina. Vedle toho se nechala Nikol vyfotit při intimní chvilce, kdy krmí svou malou dcerku.

„Dojčenie. Ano, přesně takhle se řekne kojení ve slovenštině. No přísahám! A vlastně to přesně vystihuje ten zázračný akt, kdy mládě saje mléko matce,“ napsala ke snímku Moravcová, která má za manžela Slováka a dál se rozepsala o celém aktu.

„Já si třeba neřekla, tak a teď budiž mlíko v mých ňadrech, pokud možno prvních pár dní na imunitu a pak na uhašení hladu a žízně tohoto malého tvorečka. Zařídilo se to nějak samo. A to, že malá saje jak pijavice, je další přirozený instinkt, který si neumím vysvětlit, ale teda před čím mě nikdo sakra nevaroval, že to bude tak strašně bolet,“ postěžovala si blogerka s tím, že zatím s kojením trochu válčí, ale doufá, že si obě rychle zvyknou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám