Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Nicole Scherzinger (45) se rozhodla učinit konec spekulacím ohledně svého milostného života a nového přítele, bývalého ragbistu, herce a modela Thoma Evanse, vyvedla přímo do centra společenského dění, na večírek při Zlatých glóbech.

Nicole buď vyhledává sportovce, nebo na ně má zkrátka štěstí. Osm let (s několika přestávkami) strávila po boku závodníka F1 Lewise Hamiltona, další čtyři následující, od roku 2015 do loňska, pak chodila s tenistou Grigorem Dimitrovem. Partneři zpěvačky mají společné i to, že jsou mladší. Hamilton o sedm roků, Dimitrov dokonce o třináct a Evanse od partnerky také dělí sedm let.

Evansovu profesionální sportovní kariéru před deseti lety ukončilo zranění krku. Navázal hereckými a modelingovými aktivitami. Mj. se zúčastnil taneční soutěže Strictly Come Dancing, britské předlohy StarDance, a loni také právě X Factoru, verze pro „celebrity“, kde je jednou z porotkyň jeho nynější přítelkyně. Soutěžil jako součást hudebního tria Try Star složeného ze samých ragbistů. Kromě Evanse ještě Bena Fodena a Leviho Davise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám