Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší členka skupiny Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (45) se netajila tím, že ji čtyřicátiny, které loni oslavila, děsily. Cítí se prý na mnohem méně. „Chci být v nejlepší formě svého života,“ nezastírá zpěvačka. A daří se jí to, vypadá skvěle.

Nicole se opět vrátila do role porotkyně, po britském X Factoru tentokrát u protinožců v pořadu Australia´s Got Talent. „Zbožňuji se dívat na dosud neobjevené talenty. Chce to kuráž postavit se na jeviště před miliony diváků. Chci být jednou z těch, kteří dodají odvahu soutěžícím stát se nejlepší verzí sebe samých,“ říká na téma soutěží tohoto typu.

A zatímco profesní život Scherzinger promuje zodpovědně, co se soukromí týče, patří k celebritám, které si je nechávají pro sebe. Už nějaký čas randí s pohledným mladším tenistou Grigorem Dimitrovem (28), jejich společných fotek, případně rozhovorů na téma partnerství je ale jako šafránu.

Věk zpěvačku děsit nemusí, vypadá báječně

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Love from Hawai’i ❤️

Příspěvek sdílený Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger), Kvě 22, 2019 v 1:50 PDT

Fanouškům poslala pozdravy z rodné Havaje

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Lifeguard on duty ⛑

Příspěvek sdílený Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger), Kvě 22, 2019 v 2:01 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám