Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka, bývalá členka dívčího uskupení Pussycat Dolls a sexy porotkyně britského X Factoru Nicole Scherzinger (45), si se svým bulharským přítelem, tenistou Grigorem Dimitrovem (26), momentálně užívá sluníčka.

V Neapolském zálivu na ostrově Capri tak tráví chvilky odpočinku tím, že Grigorovi ukazuje své stále velmi pružné tělo v bikinách, a když se mu trefí do nálady a mladý tenista trochu přimhouří oči, Nicole je hned u něj a zahrne ho polibky a nekonečným mazlením. Když se mu snažila namazat stehna opalovacím krémem a dostala se až na úroveň jeho rozkroku, Grigoriho to na chvíli úplně ochromilo. To ostatně můžete vidět na snímku.

Za rok bude této rodačce z havajského Honolulu čtyřicet let, přesto platí každým rokem dál za 'bikinovou královnu'. Mladým tenistou vyplnila místo po jiném sportovci z hlučné stáje F1 Lewisi Hamiltonovi (32). S ním chodila téměř sedm let, dokonce plánovali svatbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám