Hlavní obsah
Článek

Na tuhle narozeninovou párty nezapomene jak oslavenkyně, tak všichni, kteří byli její součástí. Zpěvačka Nicole Scherzinger (45) měla v pondělí sedmatřicetiny a podle fotek je zřejmé, že je na řeckém ostrově Mykonos řádně zapila. Takhle by totiž střízlivá určitě nevyváděla. Kromě divokého tančení na pláži, potácení se na ulici, pádů do písku a výbuchů smíchu totiž zpěvačka s exotickými rysy ukazovala i kalhotky, a to ne zrovna omylem...

Těžko říct, zda se Nicolino utržení ze řetězu dá přičítat i tomu, že je už pár měsíců po rozchodu se svou velkou láskou Lewisem Hamiltonem single, rozhodně se ale jedná o nejbujařejší oslavu, kterou jsme u zpěvačky dosud měli možnost vidět. Alkohol ovšem zapříčinil i to, že veselí střídal splín. Role utěšitelky se jala jedna z jejích blonďatých kamarádek. Nakonec to ale vypadalo, že vlídné objetí může mít i nějakou romantičtější dohru.

Korunu tomu všemu ale bývalá členka skupiny Pussycat Dolls nasadila v momentě, kdy se posadila na stůl a z nejasných důvodů začala na jinou kamarádku, která zřejmě vše zaznamenávala na fotoaparát, roztahovat nohy.

Nicole, probuzení do úterního rána ti opravdu nezávidíme...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám