Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manažerku slavných Angelu Kukawski (†55), která spolupracovala například s klanem Kardashianových, rapperkou Nicki Minaj (41) a dalšími, našli minulý čtvrtek ráno mrtvou v kufru auta v údolí Simi Valley.

Podle soudního lékaře zemřela v důsledku škrcení a poranění hlavy a krku ostrými i tupými předměty. Na těle byly také bodné rány. Policie označila smrt za vraždu.

Hlavním podezřelým je partner oběti Jason Barker, kterého zatkli a obvinili. Ve vazbě zůstane do dalšího soudu, který proběhne 12. ledna.

Angela pracovala pro společnost Boulevard Management, která poskytuje finanční služby a pomáhá se správou majetku celebritám a jiným zámožným klientům. Kromě zmiňovaných zastupovala například Kanyeho Westa, rappera Offseta a starala se o majetek zesnulého Tupaca Shakura.

Klienti popisovali Angelu jako milou a tvrdě pracující. Její vražda pochopitelně otřásla nejen světem šoubyznysu.

„Angela byla opravdu nejlepší. Starala se o každou z nás a byla schopná zařídit i nemožné,“ vyjádřila se rodina Kardashianových.

„Bude nám nesmírně chybět. Vyjadřujeme upřímnou soustrast její rodině a všem pozůstalým,“ doplnila v prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám