Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicki Minaj (41) oslavila 39. narozeniny ve velkém. Rapperka se nechala zvěčnit nahá s dortem nebo obřím plyšovým medvědem. Intimní partie sice zakryla, aby dodržela pravidla pro cenzuru na Instagramu, ale schovala opravdu jen to nejnutnější.

Nicki se před rokem stala maminkou. Porodila chlapce, kterému neřekne jinak než Papa Bear. Jeho otcem je její manžel Kenneth Petty.

Než se stala matkou, oznámila rapperka, že odchází do důchodu, hudbě se ale věnuje nadále. Neplánuje sice album, ale občas spolupracuje na singlech s jinými interprety.

Nicki se nikdy netajila tím, že se těší, až bude maminkou v domácnosti. „Za 10 let budu mít dvě děti, pokud si manžel nebude přát tři,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro Cosmopolitan v roce 2015.

„Chci být hlavně matkou. Vodit děti do školy, chodit na rodičovská sdružení, dělat s nimi úkoly a vystavovat si jejich výkresy na lednici,“ zasnila se tehdy. A sny se rapperce pomalu plní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám