Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (30) má za sebou první část příprav na finále prestižní světové soutěže Miss World. Probojovala se do semifinále talentové soutěže a kvůli americké stravě denně dře ve fitku.

"Užívám si celý průběh, všichni jsou na nás moc milí a zdůrazňují, ať si to užijeme. Krmí nás tu také vydatně, tak chodím téměř denně do fitka, ale většinou není čas dříve než v deset hodin večer, až oficiální program končí. Jídla jsou hlavně klasická americká, tak se snažím to kompenzovat v posilovně," prozradila Natálie, která si na soutěži našla už mnoho kamarádek z různých koutů světa, na pokoji bydlí s miss z Německa.

Krátce po příletu byly kandidátky přivítány velkým uvítacím ceremoniálem před americkým Kapitolem, který byl pro Kotkovou velkým zážitkem. "Sice jsme trochu mrzly venku, ale stát před americkým Kapitolem, dívat se na Washingtonův monument, být oficiálně vítána a poslouchat americkou hymnu zpívanou sborem dětí bylo tak jedinečné, že jsem z toho měla ohromnou husí kůži," prozradila Natálie a dodala, že následně je i průvodce provedl po budově Kapitolu.

Dívky, jež se mezi sebou zásadně oslovují zemí svého původu, a Natálii tak nikdo neřekne jinak než Miss Czech Republic, mají za sebou už natáčení medailonků, první rozhovory s porotou, mnoho tréninků choreografie i prezentaci volné disciplíny.

Kotková svým tancem, jenž je propojený s dětmi z Motola a má charitativní podtext, zaujala, dostala se do semifinále, ale do nejužšího výběru, který svoji volnou disciplínu předvede na hlavním finálovém večeru, se neprobojovala. "Talentovou disciplínu jsem si užila a ráda jsem si zatancovala, protože ten tanec pro mě hodně znamená a ostatní mi ho chválili. Holky jsou ale nesmírně talentované a mnoho z nich mělo nádherná představení," dodala Kotková, která se o průběhu snaží intenzivně informovat své fanoušky na sociálních sítích.

Po více jak týdnu ve Washingtonu čekalo dívky překvapení v podobě cesty do New Yorku, kde navštíví nejznámější místa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám