Hlavní obsah
Článek

Stejně jako všechna ostatní divadla postihla opatření v rámci nouzového stavu i GoJa Music Hall, kde se uváděl muzikál Čarodějka. "Za tři měsíce jsme měli odehrát osmačtyřicet představení," spočítal producent muzikálu František Janeček (79).

"Diváci, kteří si zakoupili vstupenky, ale o svoje představení nepřijdou. Už dva týdny dáváme s kolegy všechny dohromady, postupně je osobně obvoláváme, posílají se maily, aby si vybrali náhradní termíny, což je opravdu mravenčí práce. Proto bych rád ty, kterým jsme se ještě nestihli ozvat, poprosil, zda by se neozvali sami. Budou mít možnost si sami zvolit, kdy by chtěli na představení jít," vzkazuje producent prostřednictvím Super.cz.

"Původně jsme měli v plánu od září uvádět další naše úspěšné dílo, Ples upírů, ale vzhledem k okolnostem je nutné dohrát Čarodějku, což je opravdu velkolepá podívaná," míní a my mu musíme dosvědčit, že příběh zelené čarodějnice bojující o lásku i s osudem patří k tomu nejlepšímu, co lze na české muzikálové scéně vidět.

"Na představení samozřejmě nezveme jen ty, kteří měli vstupenky zakoupené na dobu pandemie, ale i ostatní, kteří ještě Čarodějku neviděli, anebo ji sice viděli, ale zajímala by je i další alternace nebo chtějí své oblíbené umělce vidět znovu. Samozřejmostí je, že máme připravena všechna bezpečnostní opatření včetně desinfekce divadla ozónem," upřesnil František Janeček.

Muzikál Čarodějka se bude znovu uvádět od 19. září. V hlavních rolích uvidíme mj. Elis Ochmanovou, Markétu Peškovou, Natálii Grossovou (21), Nikolu Ďuricovou, Světlanu Nálepkovou (63), Mariana Vojtka (51) či Petra Ryšavého.

Reklama

Další články

Načítám