Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Natálie Grossová (21) hraje v muzikálu Čarodějka, který se uvádí v divadle GoJa Music Hall, půvabnou a obletovanou Glindu, která vystřídá spoustu krásných kostýmů, její kluk Jan Franc na kostým štěstí neměl. Ve své roli vypadá, jako by ho oblékli do rozřezané roury od kamen.

Hraje roli mladíka Boqa, který je zakletý do podoby Plecháče a tento kostým nosí v druhé polovině muzikálu. "Podobně bizarní kostým už jsem měl, když jsem hrál v muzikálu Casanova převlečený za konvici. Kupodivu je pohodlnější, než to vypadá, protože je rozdělený na několik částí zvlášť, takže se dají ohýbat nohy i ruce," vysvětloval Honza.

Horší už je to s oblékáním a svlékáním kostýmu, protože Honza musí obléknout na jevišti i Boqův civil. "Na obléknutí je času dost, přes deset minut, a pomáhají kostymérky, navíc je potřeba i jiné líčení. Zato na svlékání jsou jen čtyři minuty, než se musím zase jako normální Boq vrátit na scénu," popsal nám.

Na podivný kostým už si zvykl a prý se v něm líbí i svojí holce Natálce Grossové. "Myslím, že se jí líbím úplně ve všem a v tomhle zvlášť. Holky to i s líčením dělají velmi hezky, takže si myslím, že v tom vypadám docela dobře," uzavřel mladý zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám