Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Naďa Urbánková (†83) se možná ze svého zdravotního stavu radovala předčasně. Jen pár dní poté, co se s nadšením svěřila v nedělním vysílání pořadu Tvoje tvář má známý hlas, že podle lékařů překonala rakovinu prsu, se podle deníku Aha! musí prát s další záludnou nemocí, která spoustu z nás postihla již v dětském věku - příušnicemi.

Nejen že průběh příušnic je v dospělém věku především u mužů horší, ale ve zpěvaččině případě, kdy je její organismus ještě stále oslabený po chemoterapiích, je nemoc dokonce životu nebezpečná. Urbánková nyní údajně leží v horečkách, a to ve zmiňovaném nováckém pořadu Janu Cinovi, který tentokrát zpíval její největší hit Závidím, prozradila: „Dnes jsem se po šesti letech dozvěděla, že jsem se z tý potvory vyléčila, že jsem v pořádku, takže ta písnička je pro mne taková životní hymna.“

Urbánková kvůli nemoci dokonce musela odmítnout pracovní nabídku, kdy měla zpívat pro uzavřenou společnost v Plzni nejméně za dvacet tisíc korun. Omluvila se s tím, že má příušnice a že je jí hodně zle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám