Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak jsme vás již informovali, Leoš Mareš (47) a Monika Marešová (49) se devět let od svatby a osm roků po odloučení od stolu a lože rozhodli rozvést. A skutečně: ve čtvrtek z nich soud nakonec definitivně udělal exmanžele. Avšak přestože Monika předem hlásila, že si příjmení na žádost synů nechá, všechno nakonec bude trochu jinak!

„Uvažuju o tom, že bych se jmenovala Poslušná-Marešová. Připadá mi to nejlogičtější,“ svěřila se Super.cz moderátorka, jež se s Leošem na všem předem dohodla, žádné hádky prý nenastaly.

„Až mi přijde rozsudek, budu si stejně muset nechat udělat novou občanku, protože tam mám rodinný stav vdaná. A jelikož mi končí i pas, asi to vše udělám najednou. Ale opravdu to není nejdůležitější věc na světě,“ pokračovala Marešová, která prožívala rozvod s rozpaky, neboť vlastně až úřední štempl uzavřel jednu její zásadní životní etapu.

Podle ní žádný tlak od exmanžela na změnu příjmení nebyl. „Nic takového. Vůbec jsme se o tom nebavili,“ dodala Monika, která se tak částečně vrátí k dívčímu příjmení.

Reklama

Další články

Načítám