Hlavní obsah
Článek

Letošní počasí umožňuje motorkářům vyjet na silnice už podstatně dříve. Toho využila i Monika Leová (32) s manželem Martinem Košínem. Mohlo by se zdát, že na projížďku se moderátorka a modelka příliš skromně, až nezodpovědně střídmě oblékla.

Prvoplánově totiž poutala pozornost růžovou podprsenkou, která se vyjímala pod koženou bundou. Prádlem provokovala prý ale jen kvůli focení a na silnici už byla vybavená profesionálním úborem

Držitelka titulu Česká Miss Earth 2013 má totiž za sebou už dvě dopravní nehody, které ji pěkně vytrestaly. K té první došlo v osmnácti letech, kdy ji po čerstvém absolvování řidičáku na mašině srazilo auto, druhá havárie se jí stala v loňském roce.

„Po té první nehodě v osmnácti jsem se na motorku hrozně dlouho bála sednout. Až předloni jsme si půjčili motorku, tak jsem se do toho znovu zamilovala a vloni jsem si motorku pořídila, mám Suzuki GS 500e.

No a po dvou měsících ježdění jsem neodhadla situaci a měla jsem nehodu,“ popisuje moderátorka. Zatímco její první nehoda byla nezaviněná, u té druhé si je své chyby vědoma.

„Nikomu jsme ale neublížila, jen sama sobě. Trošičku jsem to položila, žádný velký úraz, jen jsem ji musela dát na opravu,“ varuje známá tvář primáckého zpravodajství, která dorazí i na zahájení veletrhu Motosalon, kde se potká s Lukášem Langmajerem, Pavlem Liškou a Janem Révaiem.

Všem dámám, které považují jízdu na motorce jako módní záležitost, doporučuje, aby se na jízdu pořádně oblékly.

„Moje kamarádka si jednou vyjela jako spolujezdec nalehko, měla conversky, džíny a koženou bundičku. Teď jí roste druhá kůže, protože v zatáčce vypadla a byla sedřená,“ varuje moderátorka. Všem motorkářům i kamarádům vzkazuje, aby jezdili opatrně a využívali každé hezké počasí.

„Jen když vyjedete, myslete na to, že nehodu nemusíte způsobit vy, ale ve většině případů jste přehlédnuti a může vás srazit auto. Tak buďte více než opatrní,“ dodala Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám